Egy otthonos lakás elengedhetetlen kellékei az „apró” kiegészítők. Velük lesz igazán teljes az otthon melege! Olyan pluszt adnak a lakáshoz, amitől megszűnik a költözés utáni káosz, minden a helyére kerül. Miattuk nem érzed magad múzeumban vagy egy orvosi laborban, ahol minden csak olyan mesterséges, mintha nem lakna ott senki sem. Barátságos, életszerű ötletek, amikkel természetes hatást érhetsz el.

Ebben a cikkben olyan lakás berendezési kiegészítőkről olvashatsz, amiktől mindenki csak dicsérni fogja a lakásodat!

Felirat a falra

Divatos, változatos és saját stílusodhoz igazíthatod. Bármilyen szöveget, jelmondatot, idézetet meg lehet csinálni szöveges matricaként. Bármilyen betűstílus, bármilyen szín megoldható, tehát csak a képzelet szab határt.

Természetesen készen is lehet kapni. Külföldi webáruházakban találod a legnagyobb kínálatot, de ha nem akarsz sokáig várni, akkor már magyar weboldalakon is sokfélét találsz.

Nyomdában is megcsinálják egyedi megrendelésre, ha ellátod őket a szükséges információkkal.

 

Babzsák

A babzsák nem minden lakás stílusához passzol, de ahova illik, ott praktikus és fiatalos kiegészítője a többi bútornak. Különböző színekben kapható és ha van gyerek a családban, akkor ő is imádni fogja! Beleülsz, először olyan, mintha azonnal ki is esnél belőle, de aztán rájössz, hogy milyen kényelmes! Úgy ülsz benne, ahogy neked kényelmes… tévézéshez, laptopozáshoz, akár egy kis alváshoz is alkalmas.

Dekor kő

A terméskő minden lakás modern dísze lehet. Többféle színben és stílusban lehet vásárolni és csak a képzelet szab határt a felhasználási módjainak. Díszítheted csak az oszlopokat vagy sarkokat. felteheted akár a nappali központjába, hogy minden tekintetet oda vonzzon.

Akár egy egész falat is megtölthetsz vele vagy körbe rakhatod a falra szerelt tévédet. Sokoldalú és stílusos díszítő elem.

Raklapok

A raklap, mint lakberendezési tárgy az utóbbi években lett nagyon népszerű sokoldalúsága és természetessége miatt. Bárhogy felhasználhatod, csak rajtad múlik, hogy dohányzó asztal, ágy, szekrény vagy bármi más bútor legyen belőle. Lefestheted, koptathatod és nem kell tökéletesnek, hibátlannak lennie! Minél természetesebb, annál jobb!

Folyami kavicsok dekorációnak

A folyami kavicsok is sokféle színben és formában kaphatóak. Kreatívan dekorálhatsz vele növények kaspóit, kialakíthatsz a padlón különböző szigeteket a kavicsokból. Tehetsz a szekrényre, üvegasztal üvege alá és még annyi helyre, hogy felsorolni is nehéz lenne! A lényeg, hogy itt is lehetsz kreatív és újszerű!

Ezekhez hasonló kiegészítőkkel feldobhatod az otthonodat, dekorálhatod kedvedre! Könnyen hozzá juthatsz, akár apróhirdetéses oldalakon is olcsón! A Barterezz.hu apróhirdetéses weboldalon Otthon, háztartás apróhirdetéseket is találsz, melyek között biztosan lesz kedvedre való!