Budapesttől kicsit eltávolodva, Gödöllő városában is gyönyörű ingatlanokat találhatunk. Megnéztem a megveszLAK.hu gödöllői ingatlan választékát és kiválasztottam Neked 5 luxus házat, amibe bármikor szívesen beköltöznék.

1. Amelyik a legjobban tetszett

 

A Duna House kínálatában szerepel ez a 490 milliós, minden igényt kielégítő, luxus ház. Egyszerűen gyönyörűek ezek a természetes burkolatok, szuper a medence és még egy kis focipálya is ki van alakítva a telken. Íme még néhány kép, amik önmagukért beszélnek:

2. A legdrágább

Kicsit más stílusú ez a ház, ami szintén a DH kínálatában található. 2004-ben épült. 550 négyzetméter és az ára is 550 (millió). A fürdőházról és a borospincéről sajnos nincs kép.

Nagyon tetszett itt a gyerekszoba és a könyvtár.

3. Reprezentatív családi birtok

Megint más stílust képvisel ez a 2600 négyzetméteres parkban épült ház. A házban inkább a gránit és a márvány uralkodik. A fedett medencében télen is lehet fürödni. Ha kevés lenne a 2600 négyzetméter telek, akkor vehetünk még hozzá az út túloldalán.

4. Lovas birtok 320 millióért

A 4,6 hektáros területen található egy 200 négyzetméteres lakóház, egy lovászlakás és egy lovarda, aminek fedett része is van. A házhoz tartozik egy gyönyörű kert és egy fürdőtó.

5. Hatszáz négyzetméteres rusztikus villa

A Gödöllő Ingatlanközpont kínálatában található ez az ősfás parkban álló kastély. A garázs hét (!) autó befogadására alkalmas. A századforduló környékén épült és 2000-ben teljesen felújították. Természetesen itt is van fűthető medence.

Ez csak 5 szuper ingatlan volt, de ebből is látszik, hogy Gödöllőn is megtalálhatja valaki a számítását akkor is, ha igazi luxusra vágyik.