Ahogy az index is megírta, ma reggel vaskos hidegekkel kezdődött meg a tél, nézegessünk hát medencéket.

Keresgéltünk a megveszLAK.hu oldal eladó ház kinálatában medencés hirdetések után. Közel 1000 medencés hirdetés között lehet keresgélni.

Medencés házra keresésre a részletes keresőt vagy a mobil telefonos keresőt kell használni. Ezeknél lehet keresni a hirdetés szövegében.

1. Budapest II. kerületi 3 szintes rönkház benti medencéje.

A medence 5*10 méteres. Mellette szauna fokozza az élményt. Ehhez elég mélyen a zsebbe kell nyúlni, a 249 milliós eladási ár miatt.

medence szép medencék

 

2. Szintén a II. kerületben található benti medence

A medence környezete kevésbé díszes, de a medence érdekessége a medencében lévő köríves fal kialakítás (ami tippem szerint egy lépcsőház lehet). Ehhez a medencéhez is van szauna. A 155 milliós árával sokkal olcsóbb az első háznál.

medence szép medencék

3. Még mindig Budapesten, de már a III. kerületben található medencés ház

Ez a medence már kültéren van. Az amorf alakja miatt drágább, mint az egyenes falú medencék, de nagyon jól néz ki. Nagyon szépen ki van alakítva a környezete is. A tuják biztosítják a takarást. A kőburkolat is szép. Ez a ház is 145 millióba kerül.

medence szép medencék

4. Kör alakú kültéri medencés ikerház a XVII. kerületben

Nagyon jól néz ki ez a kör alakú medence. A tuják itt is díszítő funkciót látnak el a ritkásabb ültetés miatt. A medence érdekessége még a lépcső kialakítás, és a sziklafal. A víz fűtéséről napkollektor gondoskodik. Ez a ház már sokkal olcsóbb a maga 78 milliós árával.

medence szép medencék

5. Kültéri fedett medencés ház

Az eltolható medence fedés praktikus megoldás arra, hogy rossz időben is használható legyen a medence. Van ahol még fűthető is ráadásul, ha a medence fölé van húzva a fedés. Ez a ház már 60 millióért megkapható Balatonfenyvesen.

medence szép medencék

6. Medencés ház csobánkán

Érdekes alakú, szögletes medence, ami nagyon jól kihasználja a rendelkezésre álló teret. A medencét nagyon feldobják az oszlopok és a födém kialakítása, amik mind követik a medence formáját. A házban található még szauna és mozi szoba is. Ennek az ára 98 millió forint.

medence szép medencék

7. Amorf, polimedencés ház Várpalotán

Polipropilénből lehet kapni amorf formályú, előre gyártott medencét is, amit csak be kell süllyeszteni a talajba. Ezek a medencék simán kibírnak 10-15 évet (a minőségi termékek). A medence köré rakott oszlopok érdekesek. Leginkább lámpákra tippelnék, hogy éjszaka is lehessen fürdőzni. Szépen körbe is van térkövezve, hogy a napozás is kényelmes legyen.

medence szép medencék

8. Apró csempékkel kirakott medencés ház Csomád településen

A medence csempe, üvegmozaik idő és vegyszerálló, különlegesen elegáns burkolóanyag. Nagyon jól néz ki a medence környezete is. Nekem különösen tetszik az íves tető. A ház nem olcsó (129 milliót kell leszurkolni érte). 

medence szép medencék

9. Panorámás medencés ház a II. kerületben

A medence egyediségét az adja, hogy fürdés közben lehet gyönyörködni a hegyekben. A medence egyszerű, szép burkolatot kapott. Ez a ház nagyon drága. 360 millióval hirdetik a megveszLAK-on.

medence szép medencék

10. Végül egy olcsó medence megoldás ellenpéldának

Ez a medence betonból készült. Újkorában sem lehetett valami túl szép, ellenben most már (elhanyagolt állapotban) kifejelezetten ocsmány. Kacsa fürdetőnek még jó lehet, nem gyerekmedencének, aminek eredetileg szánták. A ház 2,5 milliós kínálati árába ez a medence fér bele.

medence szép medencék

Ha eladó nyaralót, vagy házat, lakást, telket keresel, akkor nézz körül a megveszlak.hu országos ingatlan hirdetési portálon, ahol egy csomó egyedi keresési lehetőség segít, hogy új otthonra lelj.