Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért éri meg egy családi ház kertjébe medencét építtetni?​​​​​​​

A családi ház iránt érdeklődők számára megvannak azok a kritikus területek, amelyekre fokozott figyelmet szoktak fordítani az ingatlanportálok böngészésekor.
Ilyen lehet például a tetőszerkezet kora, a hőszigeteltség, a nyílászárók tulajdonságai, és nem meglepő módon: a kert állapota is.

Egy szép és rendezett kert már a képeket nézegetve is azt a benyomást keltheti magáról az ingatlanról, hogy annak állapota nem különb, a tulajdonosai odafigyeltek rá, szépen ápolták.
De vajon melyek azok a berendezések, melyek egy kertet igazán vonzóvá tehetik? Egy szépen kialakított virágágyás, vagy akár egy fészer, mind esztétikában, mind a funkcionalitásban rendelkezik hozzáadott értékkel, akárcsak egy gyermekek számára kialakított saját játszótér.

Van azonban egy kerti elem, melynek a figyelem felkeltési faktora jóval kimagaslik a többi lehetőség közül, és ez a tulajdonsága az ingatlan értékesítésekor is előnyhöz juttatja az eladót. Ez a kiegészítő nem más, mint a kerti medence.

medence polimedence polipropilén medence

0 Tovább

Medence válogatás

Ahogy az index is megírta, ma reggel vaskos hidegekkel kezdődött meg a tél, nézegessünk hát medencéket.

Keresgéltünk a megveszLAK.hu oldal eladó ház kinálatában medencés hirdetések után. Közel 1000 medencés hirdetés között lehet keresgélni.

Medencés házra keresésre a részletes keresőt vagy a mobil telefonos keresőt kell használni. Ezeknél lehet keresni a hirdetés szövegében.

1. Budapest II. kerületi 3 szintes rönkház benti medencéje.

A medence 5*10 méteres. Mellette szauna fokozza az élményt. Ehhez elég mélyen a zsebbe kell nyúlni, a 249 milliós eladási ár miatt.

medence szép medencék

0 Tovább

lakasguru

blogavatar

Lakás, kégli, kulipintyó, hajlék, pecó, kvártély - ők lesznek a főszereplők.