Az otthonunk mi magunk vagyunk. A magunk képére formáljuk. Olyan hangulattá, ahová jó hazamenni. Olyan színekkel és dekorációs kiegészítőkkel, melyek passzolnak az egyéniségünkhöz, a hangulatunkhoz, és a szükségleteinkhez.

A lakásdíszei nem csupán színek és formák. A dekoráció adhat inspirációt, emlékeket és jövőbeni célokat is. Csak jól kell választani.

1.Lakásdekorációs kiegészítő az összetartozásért

A családi csevegések már inkább online zajlanak. Képeket, vicceket küldünk egymásnak. Pörög a messenger, és ma már nem látjuk a tegnapi üzeneteket. Pörög az élet, és néha csak akkor vesszük észre, hogy valaki milyen fontos volt számunkra, amikor már elveszítettük.

 

Ezért népszerűek a családi és szerelmes összetartozást kifejező dekorációs elemek. Egy kép, montázs vagy dekor tábla szólhat anyának a végtelen szeretetéért, apának a határtalan biztonságért. Mesélhet a nagyi csodálatos főztjéről, vagy a Papa fantasztikus meséiről.

És mesélhet arról, hogy egyszerűen… Szeretlek.

2.Lakásdekorációs kiegészítő a konyhában

Általában a konyha az otthon szíve. Ahová kiszédülünk a reggeli kávéért. Ahol együtt reggelizünk, mielőtt szétszéledne mindenki a dolgára, és ahol este a vacsoránál megoszthatjuk az örömt és bánatot a családdal.

A konyha színei változatosak, mert a családtagok is azok. A konyhában hagyománya van az asztali áldásnak, a fűszernövényeket ábrázoló alkotásoknak. A hűtőn helye van a bimbózó gyermeki kreativitásnak.

Egy ilyen konyhában vicces dekorációs kiegészítőkkel még egy kicsit nevelhetjük is a bezúduló hordákat.

3.Lakásdekorációs kiegészítő motivációs díszek

Motiváltnak lenni nem egy döntés kérdése. Hanem óránként újra és újra meghozott döntés.

ezért javasolják a trénerek, hogy képeket, fali dekor táblákat tegyünk jól látható helyre, hogy motiváljanak, és segítsenek újra és újra jó döntést hozni.

Mindegy, hogy sikeres fogyókúráról, elérendő bevételről, vagy megélendő spirituális célokról van szó. A motivációs díszek sokat segítenek. Nyugodtan pakoljuk tele az otthonunkat, és ha lehet, akkor a munkahelyünket is.

Összegezve

Dekorációs kiegészítő bármi lehet, csak a fantáziánk szab határokat. Ha jobban szeretjük a készen vett dekorációs táblákat, akkor is válogathatunk a családról szóló, motiváló, vagy éppen viccesen nevelő hatású lakásdekorációs kiegészítő díszek közül. Fali dekor tábla több tucat -féle színű, feliratú található a nevesajandek.hu webshopban.