A modern fürdőszoba részei

Egy modern fürdőszobából már nem hiányozhat a zuhanykabin. Életünk felgyorsult, ezért a fürdésre nem mindig van időnk. Egy gyors zuhanyzás sokszor sokkal praktikusabb. Persze egy modern akrilkádban is lehet zuhanyozni a megfelelő kiegészítőkkel, pl. egy kádparavánnal vagy zuhanyfallal.

zuhanykabin kád szaniter

 

Hogy néz ki egy modern fürdőszoba?

Mindenkinek mást jelent a modern fürdőszoba. A különböző formák számos megoldást tartogatnak annak, aki szeretne egy modern fürdőszobát. A szaniterek vonalai, formái lehetnek lekerekítettek, vagy szögletesek.

zuhanykabin kád szaniter

zuhanykabin kád szaniter

Fürdőszoba a lakásban

A lakások nagy részé nem rendelkezik nagy fürdőszobával, ahol kényelmesen elfér sok bútor, a fürdőszobai háztartási gépek. Egy viszonylag kisebb fürdőszobát nagyobb kihívás praktikus, modern stílusban berendezni. Azonban ez sem lehetetlen! Modern fürdőszobai kiegészítőkkel ez is könnyen megoldható. Fontos az előzetes tervezés, a pontos mérések. Ha tudod azt, hogy mekkora hely szükséges a zuhanykabin számára, akkor ki tudod választani a megfelelő méretűt.

Ugyanez igaz a csaptelepre, a kádra, a fürdőszobai bútorokra. Számos méretben és formában válogathatsz a fürdőszoba webshop-ban attól függően, hogy milyen stílusú felel meg jobban az elképzeléseidnek.

zuhanykabin kád szaniter

Akkor sem kell aggódnod, hogyha egyedi tervezésű zuhanykabinra van szükséged a rendelkezésre álló hely miatt. Ha épített zuhanykabint választasz, akkor zuhanyfal, zuhanyajtó is többféle méretben kapható.

zuhanykabin kád szaniter