Ki ne vágyna egy kellemes hétvégére egy egyedülálló hangulatú szálláshelyen. A Teleki- Degenfeld kastélyszálló Szirákon található, amelyet Nógrád megye gyöngyszemének is tartanak. A település egy igazi kincsnek számít, hiszen a Cserhát alatt húzódik egy csodálatos környezetben. Itt biztosan mindenki megtalálja a békés és nyugodt életet, hacsak pár napra is. Lássuk, hogy mit nyújthat számunkra a fogadó!

 

Teleki- Degenfeld kastélyszálló Szirákon

A szálláshely ízletes vidéki ételekkel, kedves és udvarias kiszolgálással és grófi kényelemmel várja a pihenni vágyó turistákat. Emellett lehetőség van családi vagy céges programokat, esetleg esküvőt is tartani.

A Teleki- Degenfeld kastélyszálló Szirákon található, ahol a kicsiket és a nagyokat egyaránt várják egy felejthetetlen kikapcsolódásra. Amennyiben kedvetek szottyan egy kis kirándulásra, abban az esetben érdemes túrázni egyet a Cserhát vonulatainál. A fekvésének köszönhetően számos irányba indulhattok el felfedezni a környéket.

Vidéki ízek

A hosszú nap után szívesen látunk egy hatalmas lakomára, amelyet vidéki ízekből állítottunk össze. Választhattok magyaros, palóc, de még vegetáriánus ételeket is, így biztosan senki nem maradhat majd ki a közös vacsorából. A helyi séf garantálja, hogy jóllakottan tértek majd nyugovóra egy fárasztó, mégis pihentető nap után.

A tartózkodás alatt érdemes megkóstolni a különleges gasztronómiai fogásokat. Az étlapon helyet kapott a málnakrémleves, a hortobágyi húsos palacsinta, a caprese saláta pirítóssal, de még a hollókői sistergős is egyaránt. Utóbbi egy roston sertéskaraj, amelyet sonkacsíkokkal és sajtmártással tesznek igazán pikánssá. Amennyiben pedig valami édességre vágytok, rendeljetek gesztenyés katalánkrémet, vagy igazi túrógombócot fahéjas tejfellel és pirított mandulával. Az ízorgia garantált!

A szálláshely

Legyen szó egy romantikus kikapcsolódásról, esetleg egy hosszabb nyaralásról, a kastélyszálló minden esetben a rendelkezésetekre áll. Ha itt jártok, mindenképpen próbáljátok ki a wellness szolgálatásokat is, hiszen így lesz igazi az élmény. Szobákat a fő- és a szárnyépületekben is találhatsz, így biztosítják számodra a teljes kikapcsolódást és az aktív pihenést. Minden egyes szobának saját története van, nem véletlen ilyen kivételes ez a helyszín.

A lakosztályok között találhatsz deluxe, superior, de még classic változatokat is egyaránt. Előbbi számít a legnépszerűbb szobának, amely a kastély főépületében kapott helyet. Ebből a verzióból mindössze négy áll rendelkezésre, így érdemes minél előbb lefoglalni! A superior kicsit kisebb, mint a deluxe, ám ugyanolyan jól felszerelten várnak benneteket az év minden napján. A classic szobák pedig a régi divatot tükrözi, amelyet korhű berendezéssel szereltek fel. Nem is kell ennél több egy felejthetetlen hétvégéhez!

Összegezve

A Teleki- Degenfeld kastélyszálló Szirákon várja a kedves érdeklődőket és pihenni vágyó turistákat. A Nógrád megyében található épület többfajta szobával, kedves kiszolgálással és számos kirándulási lehetőséggel garantálja az otthonos érzést. A felejthetetlen gasztronómiai élményt pedig a vidékies ízek biztosítják a számotokra.