Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így találj albérletet Budapesten

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portál számos keresési lehetősége közül szeretnénk most bemutatni néhányat, amikkel egyszerűen és gyorsan tudsz találni albérletet Budapesten. Az igényekre optimalizált, előre elkészített oldalakon már csak kisebb beállítások szükségesek.

0 Tovább

Speciális ingatlan keresési lehetőségek ​​​​​​​

Amikor ingatlan vásárlásról van szó, a többség egyszerűen csak eladó házat, lakást, nyaralót, vagy telket keres. Azonban van egy szűkebb réteg, akiknek speciálisabb elképzeléseik vannak. Van például olyan, hogy valaki nem is csak egyszerű lakásra vágyik, hanem szeretne egy penthouse lakást venni, vagy egy loft lakást. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak Magyarország 6. leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

0 Tovább

Izgalmas ingatlanok

Azt lehet mondani, hogy Magyarországon 2015 óta dübörög az ingatlanpiac. Az árak töretlenül emelkednek. Az állami támogatásoknak köszönhetően az új építés és a lakások felújítása is új lendületet kapott. Nézzünk pár izgalmas ingatlant a megveszLAK.hu ingatlan kínálatból.

33 négyzetméteres ház Siófokon

Nézzünk először egy csinos házat az eladó balatoni nyaraló hirdetések közül. A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában található ez az exkluzív, Siófok csendes nyugodt környékén található 2 szintes, 300 nm-es, 5 szoba + nappalis, bútorozott, gépesített családiház, mely akár nyaraltatásra is kiválóan alkalmas.

0 Tovább

Érdekes ingatlanok

Azt lehet mondani, hogy Magyarországon 2015 óta dübörög az ingatlanpiac. Az árak töretlenül emelkednek. Az állami támogatásoknak köszönhetően az új építés és a lakások felújítása is új lendületet kapott. Nézzünk pár érdekes ingatlant a megveszLAK.hu ingatlan kínálatából.

Szirmabesenyői családi ház

Sokan keresnek Szirmabesenyőn eladó házat, ezért az első ingatlant innen választottuk ki. A szóban forgó 225 négyzetméteres ház 635 négyzetméteres telekre épült 1985-ben. Az ingatlan igény szerint a teljes bútorzattal eladó, kivételt képeznek a személyes tárgyak és a híradástechnikai eszközök.

0 Tovább

Különleges ingatlan típusok

Amikor ingatlan vásárlásról van szó, a többség eladó házat, lakást, nyaralót, vagy telket keres. Azonban van egy szűkebb réteg, akiknek különlegesebb elképzeléseik vannak. Van például olyan, hogy valaki nem is csak egyszerű lakhatásra keresi az adott ingatlant. Nézzünk pár ilyen speciális ingatlant.

Tanya

A tanya szűkebb értelemben egy településektől távolabb álló házat jelent, szélesebb értelemben pedig a hozzá tartozó gazdaságot jelenti a birtokkal, földdel és gazdasági épületekkel. Ha valaki kedvet kapott a gazdálkodáshoz, de ha nem csak a kertünkben, kisebb gazdasági területen vágnánk bele a munkának, érdemes az eladó tanyák között keresgélni.

0 Tovább

lakasguru

blogavatar

Lakás, kégli, kulipintyó, hajlék, pecó, kvártély - ők lesznek a főszereplők.