Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nappali három elmaradhatatlan kelléke

A nappali nemcsak a lakásunk ékes dísze, ahova bármikor elbújhatunk, de ennek a helyiségnek fontos funkció is vannak. Ahhoz azonban, hogy kellemes enteriőrt alakíthassunk ki, nem szükséges drága holmikat beszereznünk. Számos olyan kellék van, amellyel látványos eredményeket érhetünk el. Szó lehet például a rég elfeledett komódokról vagy éppen dohányzóasztalokról egyaránt.

De vajon melyek a nappali elengedhetetlen elemei? Ebből a cikkből minden kiderül!

A nappali berendezése

Míg a lakás nagyobb része esetében a felújítás során sokat kell költenünk, addig a nappalinál elegendő pár apróság, hogy változást érhessünk el. Csak körbe kell nézni a különböző kiegészítők között és kiválasztani a megfelelő darabokat. De mire lehet szükség?

0 Tovább

Otthonos kikapcsolódás Szirákon

Ki ne vágyna egy kellemes hétvégére egy egyedülálló hangulatú szálláshelyen. A Teleki- Degenfeld kastélyszálló Szirákon található, amelyet Nógrád megye gyöngyszemének is tartanak. A település egy igazi kincsnek számít, hiszen a Cserhát alatt húzódik egy csodálatos környezetben. Itt biztosan mindenki megtalálja a békés és nyugodt életet, hacsak pár napra is. Lássuk, hogy mit nyújthat számunkra a fogadó!

0 Tovább

Elektromos autók töltése, csatlakózó típusai

Az elektromobilitás a jövő. De az e-autók nyilvános töltőállomásai országunkban még mindig hiányosak. Hogyan lehet otthon is tölteni a járműveket, és mire kell figyelni?

Az emberek nagyobb része szívesebben töltene éjszakánként elektromos autót otthon. De hogyan lehet feltölteni az e-autót a garázsban vagy a parkolóban? Csatlakoztatható-e egy jármű egyszerűen a ház bármely elektromos aljzatához?

Elvileg lehetőség van elektromos autó töltésére egy normál aljzatból, de a töltési folyamat lényegesen tovább tart. De ha délután térünk haza a munkából, és másnap reggelig nincs szükségünk újra az autóra, akkor a legtöbb modellnél használhatja a normál aljzatot is. A háztartási aljzat esetén fennáll annak a veszélye, hogy a tápkábel, a csatlakozó vagy az aljzat túlmelegszik, a biztosíték kiég, és így az autó már nem lesz töltve.

0 Tovább

Zöldhulladék konténer rendelés

Zöldhulladéknak nevezzük, ami a növényi származású hulladék. Levágott fűkaszálék, kiszedett gyomnövény, lehullott vagy levágott faág, gallyak, de ilyen a vágott virágról leszedegetett levelek, elszáradt virágok is.

0 Tovább

Ezért vedd igénybe az ingatlanközvetítő szolgáltatást!

Sokszor hallani, hogy egyesek berzenkednek az ingatlanközvetítő szó hallatán, mondván hogy semmi hasznuk és csak lenyúlják a maguk kis jutalékát mindenfajta munka nélkül. Sajnos ez az eset is előfordulhat, ha egy megbízhatatlan és szakképzetlen közvetítőt bízunk meg. Azonban ha egy sok éves tapasztalattal rendelkező, tisztességes ingatlanost keresünk, akkor ez a veszély nem fenyeget mindet, ráadásul minden csak könnyebbé válhat segítségével. Az alábbiakban éppen ezért azokat az okokat gyűjtöttük össze, hogy miért vegyük igénybe az ingatlanközvetítői szolgáltatást.

0 Tovább

lakasguru

blogavatar

Lakás, kégli, kulipintyó, hajlék, pecó, kvártély - ők lesznek a főszereplők.