Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan lehet otthonos a fürdőszobám?

Egy otthonos fürdőszoba tökéletes hangsúlyt teremt meg az újonnan felújított lakásban. Fontos, hogy világos színeket használjunk, amelyek tágítják a teret, a kiegészítők pedig lehetnek hűvösebb, akár kék árnyalatban pompázó darabok is. De vajon milyen kellékekre van szükségünk? Ebből a cikkből minden kiderül!

Otthonos fürdőszoba kialakítása

Ki ne szeretne egy fiatalos és modern zuhanyzót magának, ahol nyugodtan és kényelmesen készülhet fel egy újabb napra. Ehhez a legjobb világos, főleg fehér színeket használni, amelyek nemcsak nagyobbá teszik a teret, de még hangulatot is teremtenek. A fehér és a kék kombinációja ellensúlyozhatja a kis alapterület hatását, megnövelve ezzel a helyiséget. A helytakarékos kialakításhoz hozzátartozik továbbá, hogy egyesítjük a zuhanyzót a káddal, így akár helyet is spórolhatunk.

0 Tovább

A nappali három elmaradhatatlan kelléke

A nappali nemcsak a lakásunk ékes dísze, ahova bármikor elbújhatunk, de ennek a helyiségnek fontos funkció is vannak. Ahhoz azonban, hogy kellemes enteriőrt alakíthassunk ki, nem szükséges drága holmikat beszereznünk. Számos olyan kellék van, amellyel látványos eredményeket érhetünk el. Szó lehet például a rég elfeledett komódokról vagy éppen dohányzóasztalokról egyaránt.

De vajon melyek a nappali elengedhetetlen elemei? Ebből a cikkből minden kiderül!

A nappali berendezése

Míg a lakás nagyobb része esetében a felújítás során sokat kell költenünk, addig a nappalinál elegendő pár apróság, hogy változást érhessünk el. Csak körbe kell nézni a különböző kiegészítők között és kiválasztani a megfelelő darabokat. De mire lehet szükség?

0 Tovább

Otthonos kikapcsolódás Szirákon

Ki ne vágyna egy kellemes hétvégére egy egyedülálló hangulatú szálláshelyen. A Teleki- Degenfeld kastélyszálló Szirákon található, amelyet Nógrád megye gyöngyszemének is tartanak. A település egy igazi kincsnek számít, hiszen a Cserhát alatt húzódik egy csodálatos környezetben. Itt biztosan mindenki megtalálja a békés és nyugodt életet, hacsak pár napra is. Lássuk, hogy mit nyújthat számunkra a fogadó!

0 Tovább

Elektromos autók töltése, csatlakózó típusai

Az elektromobilitás a jövő. De az e-autók nyilvános töltőállomásai országunkban még mindig hiányosak. Hogyan lehet otthon is tölteni a járműveket, és mire kell figyelni?

Az emberek nagyobb része szívesebben töltene éjszakánként elektromos autót otthon. De hogyan lehet feltölteni az e-autót a garázsban vagy a parkolóban? Csatlakoztatható-e egy jármű egyszerűen a ház bármely elektromos aljzatához?

Elvileg lehetőség van elektromos autó töltésére egy normál aljzatból, de a töltési folyamat lényegesen tovább tart. De ha délután térünk haza a munkából, és másnap reggelig nincs szükségünk újra az autóra, akkor a legtöbb modellnél használhatja a normál aljzatot is. A háztartási aljzat esetén fennáll annak a veszélye, hogy a tápkábel, a csatlakozó vagy az aljzat túlmelegszik, a biztosíték kiég, és így az autó már nem lesz töltve.

0 Tovább

Zöldhulladék konténer rendelés

Zöldhulladéknak nevezzük, ami a növényi származású hulladék. Levágott fűkaszálék, kiszedett gyomnövény, lehullott vagy levágott faág, gallyak, de ilyen a vágott virágról leszedegetett levelek, elszáradt virágok is.

0 Tovább

lakasguru

blogavatar

Lakás, kégli, kulipintyó, hajlék, pecó, kvártély - ők lesznek a főszereplők.