Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Belül tágasabb! Meglepő trükkök kislakás berendezéséhez

Biztosan mindenki hallott már jó pár ötletet, tanácsot, amelyekkel optikailag tágasabbá teheti a szűk tereket. Például, hogy fesd világos színűre a falakat, alkalmazz tükröket és még sorolhatnám. Azonban vannak nem ennyire nyilvánvaló, de annál hatásosabb megoldások is. A lényeg, hogy már a tervezés legelején, még a bútorok, kiegészítők beszerzése előtt gondolj rá és vedd számba a lehetőségeket. Nézzük, mit tehetsz!

Magasra a polcokat!

Először is, a polcokat több sorban, akár a mennyezetig is elhelyezheted, amely felfelé irányítja a tekintetet. Ha az ablak és az ajtó vonala fölé helyezel el polcot, a tér alatta tágas marad, és szinte észrevétlenül nyersz helyet a tároláshoz. Ha sok ablakos a helyiség, és kevés a szabad falfelület, szintén ez a nyerő megoldás. Egy szellős polcot térelválasztónak is alkalmazhatsz, ami egyszerűen és levegősen tagolja funkciókra a helyiséget.

0 Tovább

Hihetetlen luxus Gödöllőn

Budapesttől kicsit eltávolodva, Gödöllő városában is gyönyörű ingatlanokat találhatunk. Megnéztem a megveszLAK.hu gödöllői ingatlan választékát és kiválasztottam Neked 5 luxus házat, amibe bármikor szívesen beköltöznék.

1. Amelyik a legjobban tetszett

0 Tovább

Hogyan ne legyen rémálom a napelem vásárlás!

A napelem vásárlás és telepítés egyre népszerűbb magánszemélyek körében is. Egyre több családi házon láthatunk napelemeket, napkollektorokat. Ez egy hosszú távú befektetés, ami nagyobb összegű beruházással jár. Ezért érdemes egy kis időt szánni arra, hogy megfelelő mennyiségű információt gyűjtsünk és a lehető legjobb döntést hozzuk meg. Ez vonatkozik a napelem kivitelező cégre és a technikai részletekre egyaránt.

Vannak nélkülözhetetlen információk és szempontok, amiket figyelembe kell venni a napelem vásárlás előtt. Természetesen egy szakember mindenben tud segíteni, de nem árt tájékozódni a témában.

Ebben a cikkben végig vesszük azokat a szempontokat, amik jelentősen megkönnyítik a dolgod napelem vásárlás előtt!

1. szempont napelem vásárlás előtt - Számold ki az éves elektromos áram fogyasztásodat!

Az éves elektromos áram fogyasztást azért érdemes kiszámolni, hogy tudd, hogy mennyi pénzt tudsz megspórolni a napelemek által termelt energiával. Illetve így tudod, hogy mennyi az az összeg, amit mindenképpen elköltenél elektromos áramra, tehát azt a napelemekre felvett hitelre is költheted inkább.

0 Tovább

Lakáscsere: Van ilyen, vagy csak városi legenda?

lakáscsere házcsere ingatlan csere

Még 2009-ben történt az eset

Hónapok óta bújtuk az ingatlan hirdetéseket. Szerettünk volna családi házba költözni egy zuglói panelből.

0 Tovább

5 stílusos kiegészítő lakás berendezéséhez​​​​​​​

Egy otthonos lakás elengedhetetlen kellékei az "apró" kiegészítők. Velük lesz igazán teljes az otthon melege! Olyan pluszt adnak a lakáshoz, amitől megszűnik a költözés utáni káosz, minden a helyére kerül. Miattuk nem érzed magad múzeumban vagy egy orvosi laborban, ahol minden csak olyan mesterséges, mintha nem lakna ott senki sem. Barátságos, életszerű ötletek, amikkel természetes hatást érhetsz el.

Ebben a cikkben olyan lakás berendezési kiegészítőkről olvashatsz, amiktől mindenki csak dicsérni fogja a lakásodat!

Felirat a falra

Divatos, változatos és saját stílusodhoz igazíthatod. Bármilyen szöveget, jelmondatot, idézetet meg lehet csinálni szöveges matricaként. Bármilyen betűstílus, bármilyen szín megoldható, tehát csak a képzelet szab határt.

Természetesen készen is lehet kapni. Külföldi webáruházakban találod a legnagyobb kínálatot, de ha nem akarsz sokáig várni, akkor már magyar weboldalakon is sokfélét találsz.

Nyomdában is megcsinálják egyedi megrendelésre, ha ellátod őket a szükséges információkkal.

0 Tovább

lakasguru

blogavatar

Lakás, kégli, kulipintyó, hajlék, pecó, kvártély - ők lesznek a főszereplők.