Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A harmadik út, avagy Új megközelítés az ingatlanértékesítésben

Magyarországon, ha valaki eddig ingatlaneladásra adta a fejét, két, klasszikus forgatókönyv közül választhatott. Az egyik, az országban azóta szitokszóvá vált, ingatlanközvetítő segítségének igénybevétele, a másik pedig a önálló értékesítés. Mindkét megközelítésnek vannak előnyei és hátrányai de vajon létezik-e alternatíva? Arany középút? Lássuk!

0 Tovább

ÚJ, Ingatlan franchize keresési lehetőség

Az ingatlanközvetítő franchise rendszer együtt dolgozó, ám egymástól jogilag független ingatlanközvetítő vállalkozások csoportja. Az ingatlanközvetítői franchise irodák mindegyike saját felelősségre dolgozó vállalkozás. Minden iroda különálló a többitől, de a szakmai tudást és esetlegesen az ingatlan adatbázist megosztják egymással.

Bármilyen franchise-ról is van szó, az ingatlanosok azért szeretik ezt a formát, mert a jól bejáratott név mellé kapnak egy olyan know how-t, amivel akkor is el tudnak indulni az adott szakmában, ha semmilyen előképzettségük nincs.

0 Tovább

Mi alapján válasszatok napelemet családi házhoz?

Egy család számára a napelemes rendszer telepítése komoly anyagi áldozatot követelhet, ha önerőből szeretnék megépítetni azt. Éppen emiatt természetesen, hogy mindenki a lehető legjobb döntést szeretné meghozni és a legmegbízhatóbb, legjobb teljesítményű rendszert szeretnék pénzükért kapni. Az alábbiakban ezt segítendő összegyűjtöttük mi alapján válasszunk napelemet családi házunkhoz, hogy ne érhessen csalódás senkit se.

0 Tovább

3 lakásdekorációs kiegészítő

Az otthonunk mi magunk vagyunk. A magunk képére formáljuk. Olyan hangulattá, ahová jó hazamenni. Olyan színekkel és dekorációs kiegészítőkkel, melyek passzolnak az egyéniségünkhöz, a hangulatunkhoz, és a szükségleteinkhez.

A lakásdíszei nem csupán színek és formák. A dekoráció adhat inspirációt, emlékeket és jövőbeni célokat is. Csak jól kell választani.

1.Lakásdekorációs kiegészítő az összetartozásért

A családi csevegések már inkább online zajlanak. Képeket, vicceket küldünk egymásnak. Pörög a messenger, és ma már nem látjuk a tegnapi üzeneteket. Pörög az élet, és néha csak akkor vesszük észre, hogy valaki milyen fontos volt számunkra, amikor már elveszítettük.

0 Tovább

11 Izgalmas és meghökkentő ingatlan fotó

Az embereknek néha elég furcsa izlésük van, amit sokszor ki is élnek az ingatlanoknál. Összeválogattunk Neked párat ezekből. Nézd meg a képeket és döntsd el magad, hogy tetszik-e amit mások alkottak. A végére tartogatok egy izgalmas ingatlant is. Bekukkanthatsz az egyik leghíresebb akciósztár otthonába.

Egy igazán szőrnyű konyhabútor. Tényleg van olyan, akinek ez tetszik? Bizonyára, különben nem költött volna rá egy halom pénzt.

izgalmas ingatlanok szörnyű ingatlanok

0 Tovább

lakasguru

blogavatar

Lakás, kégli, kulipintyó, hajlék, pecó, kvártély - ők lesznek a főszereplők.